maanantaina, lokakuuta 16, 2006

kuva ois kiva...


Selailin äsken koneella olevia kuvia ja päätin jakaa erään kanssanne. Tämä yksi lemppareistani, pojat ovat kuvassa menossa ystävänsä Casperin naamiaissynttäreille pari vuotta sitten. Hui kauhistus, mitä pelottavia merirosvoja!
I looked throuh some photos and desided to share one of them with you guys. Here you go... Our boys are on they way to a friends birthdayparty...

Merirosvoteemaan sopivasti (?) tässäpä teille Paholaisen hillo resepti kaveriksi pihville tai dippikastikkeeksi tacolastuille. Kaunis kiitos veljelleni Lasselle hyvästä reseptistä ja kestityksestä vieraillessani sielläpäin.

Paholaisen hillo
8 dl tomaattimurskaa

1000 g punaisia paprikoita
6-8 chiliä
1 keltasipuli
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
2 dl etikkaa / viinietikkaa
1 pkt hillosokeria

1. Silppua sipulit ja kuullota oljyssä

2. Halkaise ja pilko paprikat ja chilit lisää kattilan
3. Kaada tomaattisose kattilaan
4. Mausteet ja etikka kattilaan
5. Kiehuta noin 30 min
6. Lisää hillosokeri
7. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen
8. jos haluat tasaisemman soseen, soseuta sauvasekoittimella
9. Purkita ja säilytä viileässä